Masterclasses, webinars, workshops

Actueel en inspirerend

De stap (van top naar klaslokaal) 2022-2023

Misschien denk je wel eens na over een carrièreswitch of wil je wellicht meer betekenen voor de maatschappij of je medemens?
Mogelijkerwijs denk je weleens na of een baan als leerkracht (in het gespecialiseerd onderwijs) niet iets voor je is? Dat is precies wat Merel van Vroonhoven lange tijd heeft gedacht.

Foto: Ruud Pos

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Inhoud:

Merel van Vroonhoven (1968) is als zij-instromer leraar geworden in het speciaal onderwijs. Met ‘De stap, Hoe mijn weg naar de top me naar het klaslokaal bracht’ bespreekt Merel in haar eerste boek hoe zij tot zo’n verrassende stap is gekomen. Jarenlang bekleedde ze directie- en bestuursfuncties, zoals bij Nationale Nederlanden, ING, de Nederlandse Spoorwegen en de Autoriteit Financiële Markten, waar zij bestuursvoorzitter was. In 2012 werd ze gekozen tot Topvrouw van het Jaar. Merel spreekt in deze masterclass over (vrouwelijk) leiderschap en de kunst van besturen. Ze geeft haar visie op onderwijs en het lerarentekort, maar ook de impact van kansen(on)gelijkheid. Daarnaast vertelt ze over hoe het is een ervaren beginner te zijn.

foto: Ruud Pos

Let op: deze masterclass is verplaatst naar do. 8 juni 2023!

Doelen:

Overzicht:

Doelgroep: lkr/ib/gd/MT
Schoolsoort: po/sbo/so/vso/pro
(Gast)docenten: Merel van Vroonhoven
Locatie: Morrapark Drachten
Periode: Schooljaar 2022-2023
Data:
08/06
Tijdstip: 15:30 - 17:30 uur
Totale studielast: 8 uur (waarvan 6 zelfstudie-uren)
Opgave: www.mijn-nog.nl
Kosten: € 125,00 p.p.