Ook met de huidige coronamaatregelen kunnen onze klassikale lessen gewoon doorgaan. Bij de nieuwe maatregelen is een maximale groepsgrootte van 75 personen toegestaan. Het Noordelijk Onderwijsgilde (NOG) wil er zorg voor blijven dragen dat iedereen onbezorgd en veilig scholingen kan volgen. We hebben er daarom voor gekozen een maximum van 30 deelnemers aan te houden. Voor de scholingen met meer dan 30 deelnemers zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken. Hierover volgt z.s.m. bericht.

Onze locaties voldoen aan alle richtlijnen. We werken bewust met grotere zalen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Door het ventileren is het mogelijk wat kouder op de locaties. Wat extra laagjes kleding aantrekken of meenemen is aan te raden. We adviseren je een mondkapje mee te nemen naar de cursuslocatie. Sommige cursuslocaties verplichten dit op basis van hun huisregels. Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen tijdens de cursus. Je mag zelf bepalen of je het prettig vindt om een mondkapje te dragen

Bij het betreden van onze scholingslocaties kan worden gevraagd om een coronatoegangsbewijs (en een identiteitsbewijs).
Dit bewijs is verplicht in o.a. alle ruimtes met een horecafunctie. Dit betekent dat je:

• een vaccinatiebewijs; of
• een herstelbewijs; of
• een negatieve testuitslag via testen voor toegang (van max. 24 uur oud) moet kunnen tonen via de CoronaCheck-app.

Kun of wil je niet voldoen aan de verplichting om bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te tonen? Of kun of wil je de scholing niet fysiek volgen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via Mijn-NOG, je docent of info@noordelijkonderwijsgilde.nl. We kijken dan of bijvoorbeeld online deelname mogelijk is. Dit is namelijk niet op iedere locatie of voor iedere scholing mogelijk.

Let op:

Voor elke scholing van het NOG gelden tot nadere melding onze coronamaatregelen. Deze komen neer op het volgende:

  • Heb je last van verkoudheid, niezen, hoesten of koorts, dan verzoeken we je niet naar de bijeenkomst te komen.
  • Voor, tijdens en na de scholing geldt dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar houdt.
  • Zorg dat je op tijd bent en volg de hygiëne-, in- en uitloopinstructies nauwgezet.

Hier vind je het Coronaprotocol van het Noordelijk Onderwijsgilde