Vacature: Backofficemedewerker

Het Noordelijk Onderwijsgilde (NOG) is een opleidingsinstituut dat zich inzet voor het optimaliseren van het onderwijs aan leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. Het NOG verzorgt daartoe intensieve bij- en nascholing van een hoog niveau aan allerhande professionals in het specialistisch en passend onderwijs. Om onze diensten optimaal te kunnen blijven verzorgen zoekt het NOG een veelzijdig en gedreven medewerker voor haar backoffice.

Functiebeschrijving:
Als backofficemedewerker werk je nauw samen met de coördinator van het NOG, je collega’s van de backoffice en de interne en externe docenten/ adviseurs. Je activiteiten zijn grofweg te verdelen in administratieve -, communicatie-, kwaliteitszorg- en beheertaken. Je verzorgt o.a. de interne en externe communicatie, het beheer van de digitale leeromgeving, je ondersteunt bij het analyseren van evaluaties, het samenstellen van rapportages, je onderhoudt de website en ondersteunt het beheer van de facebookpagina. Tenslotte ondersteun je (pro)actief de collega’s en
gastdocenten bij de voorbereiding, uitvoering en nazorg van alle activiteiten van het NOG. Voor deze functie dien je te beschikken over uitstekende ICT-vaardigheden, een hbo werk- en denkniveau en een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal. Stressbestendig, nauwkeurig en initiatiefrijk zijn is eveneens noodzakelijk, evenals het goed kunnen plannen en organiseren.

Wat bieden wij?:
Aanstelling: Aanstelling van 6 maanden met uitzicht op verlenging en een vast contract
Duur: 24 uur per week
Locatie: Sneek/Hoogkerk/Drachten
Start: 1 juni 2019
Salaris: Afhankelijk van opleiding en ervaring (8% vakantietoeslag & eindejaarsuitkering)
CAO: Arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Onderwijsbegeleidingsdiensten
Extra: Werken met een hecht en betrokken team

Interesse?
• Kom ‘speeddaten’ op ons kantoor in Sneek op 2 april 2019 tussen 15:00 en 17:30 uur en neem je CV mee. (opgave: info@noordelijkonderwijsgilde.nl)
• O.b.v. de speeddatemiddag kun je gevraagd worden voor een meewerkwerkdagdeel