Goed onderwijs voor ZML leerlingen
deel 1

Deze e-module draait om de onderwijsbehoeften en leerlingkenmerken van Zeer Moeilijk Lerende leerlingen (ZML)*. Na afloop van deze online cursus ben je op de hoogte van de theorie over het leergedrag van deze leerlingen, zodat je als leerkracht je leerlingen beter kunt begrijpen.

modules 17-18_b2

Inhoud:

*De theorie komt uit ‘Het leren van ZML: Op je hurken in de klas’ van Damen en Cordang (2007).

Deze e-module is onderdeel van een serie e-learning programma’s over de leerstijlen van ZML-leerlingen. Deze module is opgedeeld in twee blokken. Elk blok bestaat uit een aantal theorielessen, gevolgd door een toets om je kennis te testen. Na het doorlopen van de lessen bereik je vanzelf de toets, waarvan je 80% goed moet hebben om te slagen. Er zijn meerdere herkansingen mogelijk. Na het succesvol afronden van beide toetsen kun je een certificaat downloaden. Het is mogelijk om te pauzeren en op een later moment verder te gaan.

Onze e-learning modules zijn ondergebracht bij A new spring. Als je op onderstaande link klikt, kun je daar met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Heb je nog geen inloggegevens, neem dan via het contactformulier contact met ons op.